Maatmeubilair voor binnen of buiten

Combinatie van esthetiek en functionaliteit

Op maat gemaakte meubelen vormen de finale invulling van uw interieur. Keukenkasten, dressings, badkamermeubels enz. moeten perfect aansluiten bij uw stijlkeuze, maar ze moeten ook praktisch zijn. U wilt tenslotte een meubel waaraan u jarenlang plezier kunt beleven. Roelandt Interieurbouw zorgt voor een interieur op maat dat aan al uw eisen voldoet.

Grondige analyse vooraf

Samen met u en uw (interieur-)architect bespreken we vooraf in detail het ontwerp en de materiaalkeuze. Zo krijgen we een goed technisch inzicht in de ontwerpen en kunnen we een correcte prijsberekening opmaken en de uitvoeringstermijn vastleggen.

Roelandt Interieurbouw heeft een eigen team van interieurvormgevers waarop u steeds een beroep kunt doen om uw interieur op maat te laten uitwerken. Tijdens een uitgebreid gesprek peilen we naar uw verwachtingen. Daarna worden voorontwerpen en 3D plannen / renders opgemaakt die we samen met u bespreken. Op basis van uw feedback werken we de voorontwerpen uit naar een concreet ontwerp volgens uw wensen.

Onze troeven

  1. Meer dan 60 jaar ervaring en vakmanschap

  2. Hoge kwaliteit en doorgedreven zin voor detail

  3. Hoogwaardig maatwerk in eigen atelier met modern machinepark

  4. Productie & plaatsing door ervaren vaklui

  5. Volledige ontzorging van de opdrachtgever

  6. Erkenning & certificaten

https://www.roelandtinterieur.be/over-ons/atelier