Interieur of exterieur op maat dankzij onze maatwerkmeubelen

Combinatie van esthetiek en functionaliteit

Op maat gemaakte meubelen vormen de finale invulling van uw interieur. Keukenkasten, dressings, badkamermeubels enz. moeten perfect aansluiten bij uw stijlkeuze, maar ze moeten ook praktisch zijn. U wilt tenslotte een meubel waaraan u jarenlang plezier kunt beleven. Roelandt Interieurbouw zorgt voor een interieur op maat dat aan al uw eisen voldoet.

Grondige analyse vooraf

Samen met u en uw (interieur-)architect bespreken we vooraf in detail het ontwerp en de materiaalkeuze. Zo krijgen we een goed technisch inzicht in de ontwerpen en kunnen we een correcte prijsberekening opmaken en de uitvoeringstermijn vastleggen.

Roelandt Interieurbouw heeft ook een eigen team van interieurvormgevers waarop u steeds een beroep kunt doen om uw interieur op maat te laten uitwerken. Tijdens een uitgebreid gesprek peilen we naar uw verwachtingen. Daarna worden voorontwerpen opgemaakt die we samen met u bespreken. Op basis van uw feedback werken we de voorontwerpen uit naar een concreet ontwerp volgens uw wensen.

Zodra u beslist om samen te werken met Roelandt Interieurbouw, spreken we samen met u een planning af en starten we het productieproces op. Een projectleider komt alles opmeten en maakt de productieplannen op die we samen met u tot in de details overlopen.

Eigen atelier met modern machinepark

Roelandt Interieurbouw kan buigen op een jarenlange ervaring in de productie van maatwerkmeubelen. Alle meubelen worden gemaakt in ons eigen atelier, dat door de jaren heen is uitgerust met de modernste productiemethodes en –machines. Hiermee kunnen we specifiek maatwerkmeubilair produceren in de meest uiteenlopende materialen.

Productieproces

Met gesofisticeerde 3D-software werkt de productievoorbereider de maatwerkmeubelen uit tot een kant-en-klare productietekening. Die tekening wordt doorgestuurd naar de diverse computergestuurde machines in ons atelier, waar het materiaal bewerkt wordt. Daarna zetten onze ervaren meubelmakers de maatwerkmeubelen in elkaar, waarvoor heel wat vakbekwaamheid nodig is.

Als u dit wenst, worden de meubelen afgewerkt in onze eigen lakkerij. Onze medewerkers beitsen en vernissen fineer materialen en lakken meubelpanelen in onze lak- en droogcabines. Dit alles gebeurt uiteraard uiterst professioneel en vakkundig.

Plaatsing

Nadat uw meubels volledig afgewerkt zijn, worden ze door onze plaatsingsdienst geïnstalleerd. U krijgt bij ons niet alleen uw meubels, maar ook een interieur op maat.

Onze troeven

  1. Meer dan 60 jaar ervaring en vakmanschap

  2. Hoge kwaliteit en doorgedreven zin voor detail

  3. Hoogwaardig maatwerk in eigen atelier met modern machinepark

  4. Productie & plaatsing door ervaren vaklui

  5. Volledige ontzorging van de opdrachtgever

  6. Erkenning & certificaten

https://www.roelandtinterieur.be/over-ons/atelier