Keukenmeubelen op maat

Jarenlang plezier en gebruiksgenot

De functie van een keuken is over de jaren heen uitgegroeid van een plaats om enkel te koken tot een echte leefruimte. Een keuken koopt u dan ook niet in een oogwenk. U moet er jarenlang plezier en genot aan beleven. Laat daarom al uw keukenmeubelen op maat maken bij Roelandt Interieurbouw.

Materialen en afwerking

U kunt uw keukenmeubelen laten maken in alle mogelijke materialen en stijlen. Afwerking is mogelijk in o.a.:

  • laminaat
  • houtfineren
  • Corian®
  • natuur- of composietsteen
  • inox
  • glas

U zegt het, wij maken het.

Aandacht voor ergonomie

Aangezien u elke dag aanzienlijk wat tijd doorbrengt in de keuken, hechten wij veel belang aan ergonomie. Uw keuken moet logisch ingedeeld zijn, zodat u comfortabel en ergonomisch kunt werken. Zo wordt bv. de hoogte van het werkblad op uw wensen afgesteld en worden de verschillende keukenelementen optimaal op elkaar afgestemd. Daarnaast zorgen intelligente ladensystemen ervoor dat u uw ruimte optimaal kunt benutten.

Professionele samenwerking

Wilt u uw keukenmeubelen op maat laten maken door Roelandt Interieurbouw, dan komen we eerst de ruimte opmeten. Daarna maken we een voorontwerp, dat na uw feedback uitgewerkt wordt tot een concreet ontwerp. Hierbij ontvangt u ook een offerte. Plaatst u uw bestelling, dan stellen we een uitvoeringsplan op en maken we de productietekeningen van alle keukenmeubelen om de productie in ons eigen atelier voor te bereiden. Uiteraard wordt u bij elke stap in het productieproces nauw betrokken. 

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons