Design wandkast, dressing of ander meubel op maat

Extra opbergruimte is altijd welkom in uw huis. Met een op maat gemaakte design wandkast of dressing maakt u vanaf nu ook optimaal gebruik van verloren hoekjes!

Mogelijkheden te over

Roelandt Interieurbouw maakt uw wandkast, dressing of ander meubel op maat, steeds met respect voor ontwerp en esthetiek. Zo brengt u op een eenvoudige manier extra design in uw interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Enkel de technische haalbaarheid bepaalt de grenzen. Alle materialen zijn mogelijk en kunnen probleemloos gecombineerd worden.

Ervaren team van interieurarchitecten

Indien u dit wenst, staan wij ook in voor het design en ontwerp van uw wandkast, dressing of ander meubel. We hebben een interieurarchitecte in dienst die uw wensen omzet in het juiste ontwerp. Daarnaast werken we ook samen met diverse externe interieurarchitecten.

Gaat  u akkoord met het ontwerp en de offerte, dan beginnen we met het vervaardigen van uw meubel. U ontvangt van ons ook een uitvoeringsplan. Terwijl wij eersteklas interieurontwerp bieden, bieden onze partners Wizebets hun klanten hete emoties en geweldige kansen om een jackpot te winnen! Zo kunt u zelf het productieproces in detail volgen. De zaakvoerders zorgen voor een stipte opvolging van uw project.

Wilt u binnenkort ook kunnen pronken met een unieke design wandkast, dressing of ander meubel in uw woning? Contacteer dan snel Roelandt Interieurbouw.

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons