Interieurschrijnwerk op maat

Gemotiveerde ploeg

Zoekt u een partner voor al uw interieurschrijnwerk? Roelandt Interieurbouw voert al uw projecten met plezier uit. Elke dag staan er 12 schrijnwerkers-meubelmakers, 5 productievoorbereiders en 12 schrijnwerkers-plaatsers klaar om uw meubelen op maat te maken en te plaatsen. Tel daar nog eens de stipte opvolging van de technisch adviseurs/calculators, projecteleiders én de zaakvoerders bij, en u kunt op beide oren slapen.

Modern uitgerust atelier

Op ons terrein van 7000 m² neemt het atelier niet minder dan 4000 m² in beslag. Met de groei van ons bedrijf over de jaren heen, is ook ons machinepark mee geëvolueerd. In het atelier maken onze medewerkers gebruik van de meest moderne CNC-gestuurde machines en een automatisch platenmagazijn. Uiteraard blijven ook de traditionele houtbewerkingsmachines een grote rol spelen bij interieurschrijnwerk. Dankzij deze combinatie vormt geen enkel interieurproject een probleem voor Roelandt Interieurbouw, maar kunnen we ook diverse buitentoepassingen realiseren. Hierbij gaan we niets uit de weg.

We nemen zowel totaalprojecten voor onze rekening als maatwerk- en schrijnwerkelementen. U bepaalt onze rol in uw interieurproject. Heeft u vragen over ons productieproces of interieurschrijnwerk? Stel ze gerust online! Wilt u liever met eigen ogen zien hoe we te werk gaan? Ook dat kan. We geven u graag een rondleiding in ons atelier en beantwoorden daarbij graag al uw vragen.

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons

Onze troeven

  1. Meer dan 60 jaar ervaring en vakmanschap

  2. Hoge kwaliteit en doorgedreven zin voor detail

  3. Hoogwaardig maatwerk in eigen atelier met modern machinepark

  4. Productie & plaatsing door ervaren vaklui

  5. Volledige ontzorging van de opdrachtgever

  6. Erkenning & certificaten

https://www.roelandtinterieur.be/over-ons/atelier