Hoe uw kantoor of praktijk inrichten?

Zoekt u als klant of architect een uitvoerder van uw kantoor- of projectinrichting? Roelandt Interieurbouw komt tegemoet aan al uw wensen. We creëren een aangepaste werkomgeving in een bijzonder en stijlvol interieur.

Aandacht voor ergonomie

Ergonomie en aangepast materiaalgebruik zijn een must op de werkvloer. Of het nu gaat om uw kantoor, showroom, bankkantoor of andere praktijkruimtes. We houden hier nauwgezet rekening mee bij uw kantoor- of projectinrichting.

erkenning en certificaten 

We beschikken over verschillende erkenningen en certificaten, een bewijs dat we een betrouwbare partner zijn voor uw project. Kiezen voor een erkend aannemer is immers een extra garantie, het is kiezen voor een vakman met goede referenties. Bij Roelandt Interieurbouw zijn we erkend aannemer voor de volgende klassen en categorieën:

 • 6D + 6D1 
 • 3E + 3G 
 • 3D4
 • 1D5, 1D13, 1D15, 1D20, 1D24, 1D25
 • Erkend plaatser van brandwerende deuren
 • Erkend verwerker van CORIAN en solid surface.

Enthousiaste samenwerking met architecten

Samen met u zal ons eigen ontwerpteam uw identiteit en visie naar uw interieur vertalen. Via 1 aanspreekpunt voeren we uw project uit binnen een vooraf bepaalde termijn. Heeft u al een architect in de arm genomen voor uw interieurontwerp? Ook dan voeren we uw project met evenveel enthousiasme uit.

Niet alleen opdrachtgevers kunnen bij Roelandt Interieurbouw terecht. Ook aan architecten die op zoek zijn naar een uitvoerder van hun ontwerp of project bieden we graag onze diensten aan. Contacteer ons gerust voor meer informatie over onze kantoor- en projectinrichting!

Onze troeven

 1. Meer dan 60 jaar ervaring en vakmanschap

 2. Hoge kwaliteit en doorgedreven zin voor detail

 3. Hoogwaardig maatwerk in eigen atelier met modern machinepark

 4. Productie & plaatsing door ervaren vaklui

 5. Volledige ontzorging van de opdrachtgever

 6. Erkenning & certificaten

https://www.roelandtinterieur.be/over-ons/atelier