Badkamermeubelen op maat

Maak optimaal gebruik van uw beschikbare ruimte en laat ook uw badkamermeubelen op maat maken bij Roelandt Interieurbouw. We nemen graag al uw interieurschrijnwerk voor onze rekening, al dan niet in combinatie met een volledige badkamerrenovatie.

Voorbereiding & plaatsing

Net als bij al onze interieurprojecten, komen we eerst de ruimte opmeten. Op basis hiervan maken we een voorontwerp dat na uw goedkeuring wordt uitgewerkt tot een concreet ontwerp. Na de ondertekening van de offerte stellen we een gedetailleerd uitvoeringsplan op en maken we productietekeningen van alle badkamermeubelen die op maat gemaakt moeten worden. We zorgen er steeds voor dat alles maximaal is voorbereid voor de plaatsing.

Materialen

U kunt samen met uw interieurarchitect kiezen uit alle mogelijke materialen. Dit kan op ons bedrijf of in de toonzalen van onze toeleveranciers.

De uitvoering en plaatsing worden steeds zo snel mogelijk ingepland, zodat u spoedig kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Wilt u graag uw badkamermeubelen op maat laten maken, contacteer ons dan gerust voor een afspraak of offerte.

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons