Residentiele interieurinrichting

Op het einde van een drukke dag vormt thuiskomen in een gezellig interieur een rustpunt. Roelandt Interieurbouw transformeert uw interieur volgens het ontwerp van uw architect en zorgt voor een woninginrichting op maat. Of het nu gaat om een woonhuis, loft of appartement, voor elke type woning weten we raad.

Professionele uitvoering

Wanneer u ons contacteert voor een interieur op maat, bestuderen we vooraf grondig uw renovatie- of interieurplannen. Dit laat ons toe een correcte prijsofferte op te maken. Bij de ondertekening van de offerte bepalen we samen de uitvoeringstermijn en wordt de planning opgemaakt. Er wordt u ook een projectleider toegewezen, uw vast aanspreekpunt. Samen met hem gaat zowel op de werf als in ons eigen atelier een ervaren team aan het werk en worden uw interieurdromen werkelijkheid.

Meubelen op maat

Bij de inrichting van uw woning op maat horen uiteraard ook meubelen op maat. Al uw maatwerkmeubilair wordt door onze ervaren meubelmakers met zorg gefabriceerd. Daarvoor staan zowel de modernste als de meer klassieke houtbewerkingsmachines ter beschikking. Combineer dit met de technische knowhow en het jarenlange vakmanschap van onze medewerkers, en u weet wel zeker dat uw project in goede handen is bij Roelandt Interieurbouw.

Onze troeven

  1. Meer dan 60 jaar ervaring en vakmanschap

  2. Hoge kwaliteit en doorgedreven zin voor detail

  3. Hoogwaardig maatwerk in eigen atelier met modern machinepark

  4. Productie & plaatsing door ervaren vaklui

  5. Volledige ontzorging van de opdrachtgever

  6. Erkenning & certificaten

https://www.roelandtinterieur.be/over-ons/atelier