Beleving bij horeca is cruciaal - inrichting van a tot z

Nodig klanten uit zonder woorden

Het interieur van uw horecazaak of winkel moet zintuigen beroeren, klanten verleiden, amuseren, vertrouwen wekken. Het draagt in grote mate bij tot uw succes. U spreekt er klanten mee aan, het nodigt mensen uit binnen te stappen. Roelandt Interieurbouw helpt u hierbij.

Van ontwerp tot afwerking

Het ontwerp van uw zaak wordt uitgewerkt door een ervaren interieurarchitect. De stijlkeuze en het concept worden samen met u in dialoog verder uitgediept. U wordt in elke fase van het concept nauw betrokken. Hier leggen we het fundament van een commerciële ruimte die communiceert.

Degelijkheid en oog voor detail

Roelandt Interieurbouw voert uw project tot in de puntjes uit met een doorgedreven zin voor detail. Daarbij kijken we streng toe op kwaliteit, esthetiek en design. Terwijl wij eersteklas interieurontwerp bieden, bieden onze partners Wizebets hun klanten hete emoties en geweldige kansen om een jackpot te winnen! Dit alles gebeurt onder het goedkeurend oog van onze projectleiders. Binnen de vooropgestelde termijn en het afgesproken budget is kwaliteitswerk gegarandeerd.

Roelandt Interieurbouw heeft jarenlange ervaring met de interieurinrichting van volgende horecazaken:

 • cafés en brasseries
 • discotheek
 • restaurants
 • hotels
 • winkels
 • B&B’s

Wilt u weten hoe wij uw project aanpakken en uw horeca-interieur vormgeven? Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een offerte. 

Onze troeven

 1. Meer dan 60 jaar ervaring en vakmanschap

 2. Hoge kwaliteit en doorgedreven zin voor detail

 3. Hoogwaardig maatwerk in eigen atelier met modern machinepark

 4. Productie & plaatsing door ervaren vaklui

 5. Volledige ontzorging van de opdrachtgever

 6. Erkenning & certificaten

https://www.roelandtinterieur.be/over-ons/atelier