Woninginrichting op maat

Zalig thuiskomen

Thuiskomen is voor iedereen een keerpunt in de dag. Thuiskomen in een interieur dat perfect aansluit bij uw levensstijl, wensen en noden maakt dit moment nog waardevoller. Bij Roelandt Interieurbouw nemen we graag uw wooninrichting voor onze rekening. Onze vakmensen staan in voor de volledige praktische uitwerking van uw ontwerp, met oog voor de kleinste details.

Woninginrichting op maat

Roelandt Interieurbouw staat garant voor een gepersonaliseerde wooninrichting. Maar ook voor meubels op maat kunt u bij ons terecht. Op basis van uw ontwerp vervaardigen we het meubilair voor uw leefruimte, keuken, badkamer, dressing… in ons eigen atelier, in de meest uiteenlopende materialen. Dankzij onze moderne houtbewerkingsmachines, traditionele machines en uiteraard ons vakmanschap maken we uw meubels met de grootste kennis en zorg.

Onze ervaren medewerkers plaatsen daarna uw op maat gemaakte meubels bij u thuis. Indien u dat wenst, kunt u ook steeds een beroep doen op ons team van interieurarchitecten voor het ontwerp van uw woninginrichting.

Wilt u ook graag een beroep doen op Roelandt Interieurbouw voor uw woninginrichting? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag bij het realiseren van uw dromen.

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons