De inrichting van uw loft in professionele handen

Interieurontwerp op maat

Een loft creëert ruimte en licht in uw interieur en uw leven. De inrichting van uw loft vraagt dan ook een specifiek interieurontwerp dat niet alleen aansluit bij uw levensstijl, maar ook in harmonie is met het gebouw. Een specifiek interieurontwerp vraagt ook een specifieke aanpak bij de uitvoering. En daar stapt Roelandt Interieurbouw mee in uw verhaal.

Grondige analyse vooraf

Samen met u en uw ontwerper of interieurarchitect bestuderen we grondig het interieurproject van uw loft vooraleer met de uitvoering te beginnen. We zoeken hierbij naar technische oplossingen die de esthetiek en details van het ontwerp respecteren. Hierdoor kunnen we vooraf een correcte prijsberekening opmaken en de uitvoeringstermijn bepalen.

Ook meubels op maat behoren tot onze expertise

We kunnen uiteraard in elke fase van uw loftinrichting instappen. Misschien heeft u uw loft al deels ingericht, maar moeten er nog meubels op maat gemaakt worden? Geen probleem, u bepaalt onze rol in uw project. Uw meubilair wordt door ervaren meubelmakers op maat gemaakt in ons eigen atelier. Uiteraard nemen we ook de plaatsing voor onze rekening.

Wenst u een beroep te doen op onze vakkennis voor de inrichting van uw loft? Contacteer ons gerust, we helpen u graag verder.

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons