Professionele inrichting van uw kantoor

Aangepaste werkomgeving met sfeervol interieur

We brengen een groot deel van onze tijd door op kantoor. Dat doen we uiteraard het liefst in een aangename omgeving. Steeds meer bedrijven willen een aangepaste werkomgeving en een uniek, stijlvol interieur. Bij Roelandt Interieurbouw spelen we in op deze toenemende vraag en nemen we graag de inrichting van uw kantoor voor onze rekening.

Uw CORPORATE IDENDITY, uw visie, uw interieur

De inrichting van uw kantoor moet de identiteit van uw bedrijf uitstralen. Het interieur van de ontvangstbalie, inkomhal, vergaderzalen, burelen… moet op elkaar afgestemd worden, in lijn met de visie van uw bedrijf. De identiteit van uw bedrijf wordt als het ware binnengetrokken in het interieur. Met ons maatwerk en totale inrichting houden we ook steeds rekening met ergonomie en aangepast materiaalgebruik en met de nodige aandacht voor akoestiek, want ook uw comfort is voor ons een belangrijke factor.

U bepaalt onze rol

Bij Roelandt Interieurbouw is alles mogelijk. We verzorgen de volledige inrichting van uw kantoor van a tot z viaeen totaalaanneming. We werken uw project van vloer tot plafond dan af binnen een vooraf bepaalde uitvoeringsperiode. Heeft u zelf al een ontwerp laten opmaken door een architect? Ook dan zijn wij u van dienst. We voeren uw kant-en-klare ontwerp met evenveel enthousiasme uit.

Contacteer ons vrijblijvend. 

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons