Professionele inrichting van uw kantoor

Aangepaste werkomgeving met stijlvol interieur

We brengen een groot deel van onze tijd door op kantoor. Dat doen we uiteraard het liefst in een aangename omgeving. Steeds meer bedrijven willen een aangepaste werkomgeving en een uniek, stijlvol interieur. Bij Roelandt Interieurbouw spelen we in op deze toenemende vraag en nemen we graag de inrichting van uw kantoor voor onze rekening.

Uw identiteit, uw visie, uw interieur

De inrichting van uw kantoor moet de identiteit van uw bedrijf uitstralen. Het interieur van de hal, receptie, vergaderzalen… moet op elkaar afgestemd worden, in lijn met de visie van uw bedrijf. De identiteit van uw bedrijf wordt als het ware binnengetrokken in het interieur. Met ons maatwerk houden we ook steeds rekening met ergonomie en aangepast materiaalgebruik, want ook uw comfort is voor ons een belangrijke factor.

U bepaalt onze rol

Bij Roelandt Interieurbouw is alles mogelijk. We verzorgen de volledige inrichting van uw kantoor van a tot z met een sleutel-op-de-deurformule. We werken uw project dan af binnen een vooraf bepaalde uitvoeringsperiode.

Heeft u zelf al een ontwerp laten opmaken door een architect? Ook dan zijn wij u van dienst. We voeren uw kant-en-klare ontwerp met evenveel enthousiasme uit.

Wenst u graag extra informatie over de inrichting van uw kantoor, of wilt u alvast een offerte laten opmaken? Contacteer ons dan vrijblijvend. 

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons