De showroom van uw garage professioneel ingericht

Bij de inrichting van een showroom voor wagens worden design, sfeer & beleving steeds belangrijkere kernwoorden. Klanten kopen hun droomwagen liefst in een decor met dezelfde uitstraling als hun nieuwe voertuig.

Laat u de showroom van uw garage inrichten, dan is de juiste interieurpartner om deze werken uit te voeren cruciaal. Roelandt Interieurbouw respecteert zowel bij het ontwerp als bij de uitvoering de identiteit van het automerk waar u verdeler van bent. Die identiteit wordt ook vertaald naar het interieurconcept van zowel de showroom als de verkoopruimten en de receptiedesk. Daarnaast integreren we probleemloos merkgebonden meubilair in het interieur van uw showroom.

Bovendien kunt u dankzij onze sleutel-op-de-deurformule rekenen op de kortst mogelijke uitvoeringstermijn. Heeft u al een ontwerp laten uitwerken door een architect, dan voeren we dat uiteraard met evenveel enthousiasme uit.

Contacteer ons gerust voor meer informatie of een offerte als u de inrichting van uw showroom graag aan onze gekwalificeerde medewerkers overlaat.

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons