Cook & Serve opent zevende vestiging in het hartje Leuven

dinsdag 4 april 2017

Cook & Serve, ontstaan in 2013, is een uniek nieuw winkel- en belevenisconcept in België met leuke producten voor in de keuken, het interieur of gewoon een origineel geschenkidee. De eerste vestiging van dit uniek concept was in het hartje van de stad Brugge. Nadien is Cook & Serve uitgebreid naar enkele grote steden zoals Oostende, Mechelen, Hasselt, Aalst en Ringshopping Kortrijk.

In het voorjaar van 2016 tekende Roelandt Interieurbouw voor de eerste maal in voor de realisatie van het volledige concept van de vestiging Aalst. De realisatie van deze vestiging beviel de betrokken partijen want in het najaar van 2016 volgde een tweede vestiging namelijk Ringshopping Kortrijk met hetzelfde team. Bij deze tweede vestiging werd er op zoek gegaan naar enkele vernieuwende ideeën voor het concept. Kleine details werden toegevoegd zodat de beleveniswinkel een nog huiselijk karakter kreeg.

Sildenafil verwijdt sommige bloedvaten Viagra zonder recept het wordt onder meer gebruikt bij erectieproblemen en bij verhoogde bloeddruk in de longen.

Het succes bleef niet uit waardoor in het voorjaar van 2017 de zevende vestiging te Leuven van dit concept gerealiseerd werd door Roelandt Interieurbouw. Op 31 maart 2017 werd de winkel succesvol geopend.

Ogni volta che prendiamo un farmaco usato per trattare la disfunzione erettile comprare Levitra. Disfunzione erettile – area problematica ricorrente in molte famiglie.

Bij deze laatste vestiging werd er nog meer aandacht besteed aan vernieuwing binnen het belevenisconcept. Nieuwe elementen werden toegevoegd om de presentatie van de producten te verbeteren. Er werd gespeeld met verschillende materialen in combinatie met de verlichting.  

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons

Onze troeven

  1. Meer dan 60 jaar ervaring en vakmanschap

  2. Hoge kwaliteit en doorgedreven zin voor detail

  3. Hoogwaardig maatwerk in eigen atelier met modern machinepark

  4. Productie & plaatsing door ervaren vaklui

  5. Volledige ontzorging van de opdrachtgever

  6. Erkenning & certificaten

https://www.roelandtinterieur.be/over-ons/atelier