Restaurant inrichting bij Roelandt Interieurbouw

Een restaurant met een geraffineerde inrichting vormt de ideale achtergrond voor een gezellig avondje uit met vrienden of familie. Met de hulp van uw of onze interieurarchitect en Roelandt Interieurbouw als uitvoerder van uw project, creëert u zo de juiste sfeer.

Contacteer ons gerust met al uw vragen. We geven u graag meer uitleg of maken vrijblijvend een offerte op. Ook voor de inrichting van uw café of brasserie, hotel, B&B of winkel kunt u bij ons terecht.

Praktische en commerciële indeling

Smaak zit niet alleen in het eten. Ook een smaakvolle inrichting van uw restaurant is minstens even belangrijk voor een geslaagd etentje. Vertrouw uw totaalproject toe aan Roelandt Interieurbouw en reken op een volledige sleutel-op-de-deurafwerking.

Bij uw restaurantinrichting houden we zowel rekening met de praktische als de commerciële indeling. Uw personeel moet ergonomisch en efficiënt kunnen werken, terwijl uw klanten zich aan elk tafeltje in uw restaurant op hun gemak moeten voelen. 

Look & feel + aandacht voor akoestiek

De inrichting van uw restaurant moet uiteraard beantwoorden aan de look & feel die u voor ogen hebt. Door de combinatie van indeling, verschillende materialen en passende verlichting creëren we probleemloos elke gewenste stijl. Al meer dan 60 jaar helpen we creative ondernemers/durfers in de horeca-sector bij het uitwerken (zowel qua concept als realisatie) van hun droom. Onze referenties zijn eindeloos met verschillende stijlen over tientallen generaties heen, hierna volgt een beperkte greep:

- Assiette de Juliette (Herzele)
- 't Parksken (Balegem)

- Homard Bizarre (Latem)
- Le Sablon (Zottegem)
- a'Muze (Opwijk)
- Feestzaal Hof Ter Meyghem (Dendermonde)
- Feestzaal Ter Elst (Elst)

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons