Restaurant A’muze in Opwijk breidt uit.

donderdag 18 juni 2015

In juli 2012 opende het restaurant A’muze voor het eerst zijn deuren op het eerste verdiep van het gekende complex Salons Teaterhuyse te opwijk, eigendom en uitgebaat door de familie Eylenbosch sinds 2000.

Chef Kristof, zoon van eigenaar Francois Eylenbosch, staat er achter het fornuis in een prachtige open keuken. Kristof genoot zijn opleiding in de vermaarde hotelschool Ter Duinen te Koksijde. Vanuit de open keuken serveert de chef een verfijnde keuken met de klassiekers als uitgangspunt met extra aandacht voor seizoenproducten, lokale ingrediënten en verse groenten en kruiden.

Het u-vormig restaurant biedt plaats aan 45 personen en heeft een lounge gedeelte. Het interieur is modern met art-nouveau toets. In opdracht van Roelandt Interieurbouw gaf interieur architecte Johanna Broekaert vorm aan het interieur. Het was een uitdaging om de wensen van de opdrachtgever te vertalen in een passend ontwerp gezien de vorm en technische beperkingen van de ruimte waarin dit moest gebeuren. Roelandt Interieurbouw tekende voor de realisatie van het volledige interieur.

Het succes van het restaurant bleef niet uit en noopte de uitbaters tot uitbreiding. Momenteel wordt een uitbreiding ingericht in een ruimte tussen het restaurant en de feestzaal Teaterhuyse . Hiervoor doet de familie Eylenbosch terug beroep op Roelandt Interieurbouw. Opening is voorzien in juli 2015.

In 2014 mocht Roelandt Interieurbouw ook al de feestzaal  Hof Ter Meyghem te Oudegem, eveneens eigendom van de familie Eylenbosch, volledig restylen.

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons

Onze troeven

  1. Meer dan 60 jaar ervaring en vakmanschap

  2. Hoge kwaliteit en doorgedreven zin voor detail

  3. Hoogwaardig maatwerk in eigen atelier met modern machinepark

  4. Productie & plaatsing door ervaren vaklui

  5. Volledige ontzorging van de opdrachtgever

  6. Erkenning & certificaten

http://www.roelandtinterieur.be/over-ons/atelier