Interieurontwerp en -uitvoering op maat

Al 2 generaties lang, samen goed voor 60 jaar ervaring in schrijnwerk op maat, staat Roelandt Interieurbouw in voor elke kwaliteitsinrichting en totaalproject. Uw interieurontwerp wordt altijd stipt en accuraat gerealiseerd. 

Wat doen we?

Op basis van uw interieurontwerp voeren we uw project steeds tot in de puntjes uit. Projecten met een hoge moeilijkheidsgraad gaan we hierbij niet uit de weg! Samen met ons volledige team gaan we graag uw uitdaging aan. Hierbij streven we kwaliteit en degelijkheid maximaal na. Bovendien volgen de zaakvoerders vanaf de offerte tot de volledige afwerking uw project nauwgezet op.

Gestage groei

Sinds de oprichting in 1961 kent Roelandt Interieurbouw een gestage groei. Die groei ging in de loop der jaren gepaard met meerdere uitbreidingen van het atelier. Uiteraard mocht ons machinepark niet achterblijven, en werd ook dat steeds uitgebreid en gemoderniseerd. Dankzij de combinatie van ultramoderne CNC-machines en de meer traditionele houtbewerkingsmachines brengen we elk project tot een goed einde.

Bent u op zoek naar een uitvoerder van uw interieurontwerp of buitentoepassing? Dan is Roelandt Interieurbouw graag uw professionele partner. Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor een offerte.

 

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons

Onze troeven

  1. Meer dan 60 jaar ervaring en vakmanschap

  2. Hoge kwaliteit en doorgedreven zin voor detail

  3. Hoogwaardig maatwerk in eigen atelier met modern machinepark

  4. Productie & plaatsing door ervaren vaklui

  5. Volledige ontzorging van de opdrachtgever

  6. Erkenning & certificaten

http://www.roelandtinterieur.be/over-ons/atelier