Attentia laat ook zijn kantoren in Luik herinrichten

vrijdag 12 juni 2015

Attentia is een Belgische HR-dienstengroep die bedrijven, zelfstandigen en starters professioneel ondersteunt in hun ontwikkeling. Gedreven door hun jarenlange expertise biedt Attentia een brede waaier aan van HR-producten en diensten, met focus op Reward (van personeelsbeheer tot strategisch loonbeleid) en Care (van preventie & bescherming tot corporate vitality).

In hun nieuwe kantoren in de Blue Towers, naast het nieuwe Ghelamco stadion, te Gent werden in maart 2014 diverse ruimtes ingericht door Roelandt Interieurbouw en dit volgens ontwerp van het gerenormeerd bureau Decort–Dervichian uit Brussel.

Op het  gelijkvloers werd de inrichting van de lounge en de receptiebalie uitgevoerd met integratie van de gewenste functionaliteiten en apparaten. Op de 10e verdieping bevindt zich de boardroom waarin eveneens heel wat maatwerk meubilair en decoratieve lambriseringen werden gebouwd.

De realisatie van het project Attentia Gent beviel alle betrokken partijen want ook het project voor renovatie van de kantoren Attentia Luik is met hetzelfde team ondertussen in volle uitvoering. Ook hier worden diverse ruimtes uitgerust met specifiek maatwerk meubilair teneinde de gebruiksvriendelijkheid en de werk belevenis aanzienlijk te verhogen. Uiteraard zorgde ook hier het bureau Decort-Dervichian voor de design vormgeving. De oplevering is voorzien eind juni 2015.

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons

Onze troeven

  1. Meer dan 60 jaar ervaring en vakmanschap

  2. Hoge kwaliteit en doorgedreven zin voor detail

  3. Hoogwaardig maatwerk in eigen atelier met modern machinepark

  4. Productie & plaatsing door ervaren vaklui

  5. Volledige ontzorging van de opdrachtgever

  6. Erkenning & certificaten

https://www.roelandtinterieur.be/over-ons/atelier