Café en brasserie met charmant interieur

Creëer de juiste sfeer

In een café of brasserie met een gezellig interieur wordt lekker eten en drinken nog zoveel aangenamer voor uw klanten. Roelandt Interieurbouw helpt u de juiste sfeer te creëren. De look & feel van uw café of brasserie moet de identiteit van uw zaak uitstralen. Maar uw klanten moeten er zich ook op hun gemak voelen. Hoe we dit bereiken? Door een samenspel van interieurindeling, de combinatie van verschillende materialen, stijl en verlichting.

Logische en ergonomische indeling

In het interieur van uw café of brasserie moet er met vele factoren rekening gehouden worden. Zo is een praktische en ergonomische indeling van uw zaak van groot belang voor u en uw personeel. Maar ook over de commerciële indeling van de ruimte moet goed nagedacht worden. U wilt uiteraard zoveel mogelijk ruimte benutten, terwijl alle stoelen en tafeltjes toch even aantrekkelijk zijn voor de klant om plaats te nemen. Samen bekijken we wat mogelijk is en vinden we een evenwicht tussen al deze aspecten.

Uw project, onze missie

Welk project u ook op stapel heeft staan, Roelandt Interieurbouw voert het met de grootste zorg uit. Gaat het om de totaalinrichting van uw interieur? Dan zorgen wij zowel voor het ontwerp als voor een volledige sleutel-op-de-deurafwerking. Heeft u al een ontwerp? Wij voeren het graag uit!

Contacteer ons gerust als u het interieur van uw brasserie of café graag een make-over wilt geven. We staan graag tot uw dienst. Wilt u geen enkel hoekje onbenut laten? Ook voor maatwerkmeubilair kunt u bij ons terecht. 

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons